Xerostom-tuotesarja

Xerostom-suuhygieniatuotteet sopivat myös diabeetikoille, irtoproteesien käyttäjille ja lapsille. Sarjan tuotteita myydään apteekeissa. Kaikki Xerostom-tuotteet ovat gluteiinittomia.

 

Xerostom-products-540x390

Saatavilla
apteekeista!

Xerostom-hammastahna

Xerostom-hammastahna lievittää suun kuivuudesta aiheutuvia oireita. Se voitelee suuta, rauhoittaa kudoksia ja ylläpitää suun kosteustasapainoa.

Kiillettä vahingoittamaton, hellävarainen ja vaahtoamaton Xerostom -hammastahna puhdistaa suuta ja ehkäisee hampaiden reikiintymistä ja bakteeriplakin muodostumista. Alhainen hankausarvo.

Käyttö: Parhaan tuloksen saat harjaamalla 3 kertaa päivässä. Tarvittessa voit kostuttaa suuta suuvedellä ennen harjausta. Hyvin mieto sitruksen maku. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hammastahna sopii myös diabeetikoille, irtoproteesien käyttäjille ja lapsille.

Vaikuttavat aineet: ksylitoli 10 %, betaiini 4 %, oliiviöljy, natriumfluoridi 0,32% (1450 ppm), E-vitamiini ja B5-provitamiini.

Pakkauskoko 50 ml.

Xerostom-toothpaste

Xerostom-suuvesi

Alkoholiton, mieto sitruksen makuinen suuvesi päivittäiseen käyttöön. Esimerkiksi aina ruokailun jälkeen suun huuhteluun.

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Huuhtele suu laimentamattomalla suuvedellä  aina tarvittaessa noin 1 minuutin ajan. Älä huuhtele suuta tämän jälkeen vedellä. Paras tulos saavutetaan käyttämällä suuvettä ja suusuihketta yhdessä.

Vaikuttavat aineet: betaiini 2 %, oliiviöljy, ksylitoli 1%, allantoiini, kaliumfluoridi 0,07 %, E-vitamiini ja B5-provitamiini.

Pakkauskoko 250 ml.

Xerostom-mouthwash

Xerostom-suusuihke

Kätevä pieni suusuihke, jossa yli 200 annosta.

Käyttö: 1-2 suihkausta suuhun tarvittaessa. Ravistettava ennen käyttöä. Voidaan käyttää niin usein kuin tarpeellista. Paras tulos saavutetaan käyttämällä suusuihketta ja suuvettä yhdessä.

Vaikuttavat aineet: ksylitoli 10 %, kalsiumlaktaatti, betaiini 2%, oliiviöljy, allantoiini, E-vitamiini ja B5-provitamiini.

Pakkauskoko 15 ml.

Xerostom-mouthspray

Xerostom-pastillit

Kätevä pieni pakkaus, helppo pitää mukana.

Käyttö: Imeskele 1 pastilli 3–4 kertaa päivässä, kun suu tuntuu kuivalta. Pidä pastillia suussa, kunnes se on kokonaan liuennut. Käytä yhdessä muiden Xerostom tuotteiden kanssa. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää myös mannitolia ja isomaltitolia.

Vaikuttavat aineet: ksylitoli 25 %, betaiini 5 %, oliiviöljy (oliivinlehtiuute).

Pakkauksessa 30 pastillia.

Xerostom-pastilles

Xerostom-geeli

Xerostom-geeli toimii syljen korvikkeena. Se voitelee ja kosteuttaa limakalvoja betaiinin ja oliiviöljyn vaikutuksesta. Geeli sisältää ksylitolia, joka stimuloi syljen tuotantoa auttaen hampaita puhdistumaan sekä oliiviöljyä, joka vähentää plakkia hampaan pinnalta. Geeli myös suojaa hampaita sisältämänsä kalsiumin avulla. Geelimäinen koostumus pysyy suun limakalvoilla pidempään ja näin myös vaikutus on pidempikestoinen.

Käyttö: levitetään tasaisesti kuiville alueille. Suositellaan käytettäväksi erityisesti öisin. Myös nenän tukkoisuudesta kärsiville ja kuorsaajille.

Vaikuttavat aineet: ksylitoli 10 %, betaiini 4 %, kalsiumlaktaatti, oliiviöljy, E-vitamiini ja B5-provitamiini.

Pakkauskoko 25 ml.

Xerostom-gel